Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati...septemberfundra 6

 

 

Dramaturgin i

valets efterdyning vart

är vi på väg och

vill vi dit mer än hälften

av "svenskarna" regerar

 

politiker och

kapital går hand i hand

egenintresse

går före klimathot en

enstaka röst gör skillnad




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-12 11:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ja en enda droppen, och sedan ligger hela landet under havsnivån.
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP