Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträva emot

Ser inte sig

Själv

I mörkret

Döljer

Känslor

Sitter fast

I saxen

Vill inte  klippa

Fri göra sömmarna

Utan stänga in

Det som gör ont

Ta då hjälp

Öppna upp

Hjärtas rum

Ser ingenting  vara

Rädd för

Släpp taget

Sträva inte  emot

Längre

Kliv ett steg 

Närmare  

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-12 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Närmare Gud till Dig..."
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP