Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smida medan järnet är varmt

 

 

entreprenör 

är det detsamma  

som att vara sin egen lyckas smed?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-12 14:06



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Roligt och stimulerande formulerat.
2022-09-14

  överlevaren VIP
Tänkvärda ord!
2022-09-13

  Bodingen VIP
Det gäller att smida medans järnet är varmt annars kastas man ut i den kalla arbetslöshetens isiga kyla...
2022-09-13

    Music mind VIP
Det ligger något i det.
2022-09-13

  Sparvögat VIP
En fin tanke, att skapa sin egen lycka…
2022-09-12

  Kungskobran VIP
Det hänger alltid på en själv som Karl Oscar i Utvandrarna sade
2022-09-12

  Susen VIP
Här fångar du med få ord. Snyggt
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP