Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någons

jag är någons

i en perfekt blandning skickas den mig som ett brev på posten
den doftar choklad, en rosenvind, rafflandet av fötter och rösten som inte lever längre sägs det
tiden har vecklats ut. läser tyst på knä
trädgårdsgången, cykeln med uppskjutet styre, irrfärder mot stan
rullbandet pågår inför mina ögon och i mina ögon
är jag. jag

minnen min madrass är täckt av
jag sover oroligt om natten
fingrar på med sömndrucken dröm jag drömde
dofters skarpa fåror, rummens försvinnande sekunder, som att deras smekande tystnad bara kunde stå så blixt stilla och bara iaktta det glada, ditt skratt, dina, förklaringar. vad mer?

jo

jag är någons
min någons
jag är någons




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-12 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP