Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte får man hitta på sådana här vidriga


Historier


Jorden är en rövarkula
lorta ner vattnet
kasta skräp överallt

Såga ner skogen
Ge djuren mediciner
så både dom och vi blir sjuka

Börja käka maskar
som om dom är friskare
uppfinn nytt havre

Förvandlas till plast
i våra magar så vi aldrig
blir hungriga igen

Glöm inte att smussla i mer gluten
i barnvällingen så dom måste äta
glutenfritt resten av livet

Alla som blir rika på sina nyheter
och uppfinner att vi måste köpa luften
vi andas . En fantastik ide!

Tack alla kloka människor
må luften kosta mer för er!!!




Fri vers av Irene Backström
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-12 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström