Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det pratas om hur mycket pengar som delats ut till polisen, sjukvården, skolan och till integreringsstöd mm!


Vart tog pengarna vägen, nådde de fram till målet?

Förstärkningar för att komma
tillrätta med förfallet
av samhällstryggheten har orerats
dagligen i media.

Man vill visa att man tagit sitt ansvar.
Frikostigt utdelande av skattepengar!

Krävdes det någon återkoppling hur
pengarna användes och har man kunnat
analysera om insatserna gav någon
synlig positiv förändring.

Vem var ansvarig för att följa utvecklingen
av de generösa gåvorna.

Vem fick ansvaret att återkoppla om målet nåddes och hur man kunde se att
det uppnåddes?
Efterfrågades det en plan?
Hur såg strukturen ut?
Vilka rutiner infördes
När och hur såg avstämningarna ut?
Vem följde utvecklingen och tog ansvar för
om pengarna som satsats gav en positiv förändring.

Vem återkopplar analysen till givarna?

Jag skriver detta då jag sett hur de styrande inte har kontroll på utförandet och hur hjälpinsatserna fungerar i verkligheten.
Fått insyn i hemtjänsten som mina föräldrar får hjälp av!
Förstår att detta sker på många nivåer i vårt samhälle.

För stora behov och för lite resurser. Dålig organisation!
Skeppet Svea flyter omkring utan riktning
och har ingen kapten och styrmannen sover! Matroserna har gjort myteri! Ingen
vill göra jobbet med lappa o laga!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-12 19:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Frågor som söker svar.
2022-09-14

    lydriket
Du ställer de viktiga frågor våra svenska regimjournalister får betalt för att inte ställa.

Glädjande är dock att se hur främst unga människor, men även kvinnor, äldre och arbetare, lämnar förnekelsepartierna.

(https://www.dn.se/sverige/sd-gar-starkt-framat-bland-unga-och-kvinnor/)

Annie Lööfs metod att indirekt rasistanklaga stora grupper med skötsamma och strävsamma svenskar har inte varit den framgångssaga som Bilderbergsgruppen hoppats på.

2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP