Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter (Min kamp 2.22)

Dagen efter

vi har ett resultat

eller nästintill

nu står vi

i var sin ringhörna 

frustrerade 

"vad är det ni inte fattar?"

klimathotet! kriminaliteten!

sjunger samma refräng

vänster höger

"vad är det ni inte fattar??"

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-09-12 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP