Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När glöden falnar

 

När min glöd falnar

och de sista andetagen

blir för tunga

ska jag lägga ned

mina nakna skuldror

mot skogens mjuka jord

se upp mot trädens kronor

och den stjärnbeströdda himlen

låta mig omfamnas

absorberas

och sen glömmas bort.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-12 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP