Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


God morgon alla fina poesi vänner

Hejsan !

Nu kommer jag att ägna mig åt att "arbeta" med mig själv .

Inga måsten utan avkoppling på andra sätt.

Kroppens tentakler vill inte det jag vill .

Om jag ger mig själv en chans att återhämta mig så

kommer jag tillbaka strax.

Sätter mig här i denna trädgård som jag har till låns några dagar. . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-13 08:30



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Så härligt att kunna vila i en lånad trädgård :-)
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP