Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel

mirakel för mig
vardag för mig förr

nej, jag vet
att allt som finns
är bluff sen det hände

numera traskar jag
på ond mark
jag som vann
guds hjärta
när jag föddes




Fri vers av SatansSon
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-13 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon