Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbagatell 10

 

 

Stryker med handen

över kuddavtrycket minns

dina andetag

kärleksfulla nätter som

gav nytt liv åt varje dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-13 09:39



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Väldigt vackert...
2022-09-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så djupt om äkta kärlek. Berör.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP