Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbagatell 12

 

 

Galgfågeln häcklar

torntuppen sitter löst hans

tid är snart förbi

hamnar inuti en bur

abstrakt konst på galleri




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-13 11:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Underfundigt.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP