Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - höstens vind vaggar till ro




frosten bäddar in
höstens vind vaggar till ro
trädgårdens drömmar




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-14 08:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om tiden som är.
2022-09-14

  Kajan VIP
En vilsam harmoni finns här både till innehåll och form.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP