Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är far död, är far död?

 

Far är alldeles kall, vit och svarar inte. Käre vän det beror på att din far är död. Är far död, är far död? Nu ska du inte vara ledsen min vän, kom så ska du få en glass, din far var var en dålig människa som Gud nu har sorterat ut som skräp. Men jag älskar min far, jag älskar min far!! Ja ja men snart ska du få en styvfar som ska plåga dig varje dag och ge dig stryk. Är far död, är far död? Ja och nu ska du lova att du kommer att riktigt riktigt snäll mot din stackars mor som befinner sig i koma, trots att hon kommer att vanvårda dig. Ty man ska visa sina jävla psykfall till föräldrar vördnad och underdånighet. Är far död, är far död? Ja det kan du ge dig fan på att han är lilla pysen, sluta med din självömkan, livet är stenhårt det är bäst att du vänjer dig vid och accepterar faktum. Och kom inte och tro att du är något.
Vad är det med mor? Hon befinner sig bara i en traumachock, det är därför som hon springer omkring och är så glad och euforisk och ska hjälpa och stötta alla, det är en slags koma.
Är far död, är far död? Ja nu börjar det onda kapitlet i sagan som kommer att vara hela ditt misslyckade jävla liv för det har Gud bestämt.
Jag känner mig konstig i huvudet. Ja så blir det när man är en olydig och dum pojke. Är far död, är far död? Seså ryck upp dig och ta det här som en man trots att du bara är 11 år, så ska du få tre glassar. Din far är i helvetet nu därför att han tog livet av sig. Du kommer också att hamna i helvetet din jävla otacksamma unge.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-13 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP