Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad längtan

Du vill så mycket
genom mig
Mina jag blir utspridda framför oss på sprucken mark
Du tycker dig bli rik

Jag vill ha tid för oss
det som gror emellan
Växla upp
Komma längre
Din varma kropp avlägsnar sig
Tappad längtan




Fri vers av Tea Eriksson
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-13 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En längtansfull text som vill nå fram. Så fin.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson