Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ingen vägskatt) (Har ingen hund heller) Stafettdeltagare: TrollTörnTrappan, Cikoria blå, Chan, Lena Söderkvist och jag själv - som fick orden svettig, avstånd och schamponerad av Lena. Lägger till 18 ord varav tre levereras till nästa stafettlöpare.


Road tax (stafett)

Människornas svettiga tävling
vet min tax ingenting om.
Springa schamponerad och fin
genom tunnlar? Jätteroligt!
Avståndet svanstipp — tungspets
varierar: allting viftar!




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-13 19:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Denna förkärlek för andra språk, detta ofog bör förstås stoppas. Men hundägare o bilister stoppas de? Bilarna stoppas i vilket fall, enligt fordonsministeriet i Österike... Smygreklam är inte av godo precis det heller. Förut var Oslo ett populärt resmål i Check-Oslo-vakien. Numera Öster i Österike! Allt som är beläget öster om Lit-auen, är av ondo. En gång (eller kanske gonggong) i Tibet, tänka sig bara den titeln på en bok... En sandal är vad det är.
2022-09-15

  Annie b'larsson VIP
Fettbra! Jag fick mig ett gott skratt mitt i allvaret. Oändligt tacksam.
2022-09-15

    Lena Söderkvist VIP
Allting är ju relativt även för taxar, oavsett vad de vet. Du har lyckats skapa ett mycket charmigt och sant bidrag. Väl förvaltade ord.
2022-09-14

  Cikoria Blå VIP
Roligt att läsa. Jag ser taxen framför mig.
Bra jobbat!
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP