Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Höstanvinden


Höst x 5 (haiku)


du lilla fågel

håller värmen med ditt spring
blir röd om bröstet


en virvel av löv
hur märkligt vinden leker
hösten yr och glad


solen speglar sig
sprakar i trädets krona
likt en eldsvåda


när dimman lättar
kastar dimfrosten gnistor
lusteld i skogen


frihet är tranan
förs i vindarnas riktning
till nya platser




Bunden vers (Haiku) av Klint
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-13 21:23



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Tycker om dina positiva inslag trots att hösten nalkas med sina vindar.
2022-09-19

  Flicis VIP
Jag tror du har kommit på något nytt sätt att skriva - heja på. Det ser spännande ut.

Kanske jag nappar på sättet någon gång
om jag kommer ihåg.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint