Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


noterat


skogen skiftar dofter och färger
höstens aromer är mustiga
färgerna mer varierande

med sorg ser jag granbarkborrens framfart
i skog som nyss var levande
nakna och grå står ännu stolta granar
och väntar på sin sista tid i skogen
marken är täckt med vissna barr

det gör ont




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-13 22:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Visst är det trist när skogar brinner, en brandsoldat ej till jobb ute hinner, men landet har ändå som tjusning sin, där får en allt hålla som god min, långt uppe på berget sjungs en sång, som livet bara verkat vara en gång...
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP