Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Energy samsars (elagent)

 Comisia European? va propune ca ??rile din UE s? î?i reduc? consumul lunar de electricitate cu cel pu?in 10% - Stirileprotv.ro

Elspekulanter Dagens spotpris på el på den Nordiska elbörsen Nordpool (elen.nu)

Sedan 2019 har pengarna tryckts utan omslag, det vill säga som toalettpapper har bankerna hittat orden för att introducera oss i denna kris genom olika straff eftersom de också har ertappats med att acceptera situationen utan att kommentera penningtvätt och bedrägerier.

Banker förberedde oss med munstycken och vacciner för plötsliga hjärtinfarkter.

Nu saboteras och spekuleras energibranschen i maffiastil.

I videochatten nedan ber Rumänien bland annat att få hyra lägenheter till utländska medborgare. Video som jag inte får publicera eftersom det är en liten tv som fungerar under täckning.

Jag skulle säga att Sverige borde göra det också och sluta exportera energi om vi har det då är vi Välsignade!

Låt oss hyra lägenheter till de från Tyskland, Schweiz med varm dusch massage 3 mellanmål för de som vill använda 4 månader med 3 måltider om dagen i Sverige för att  vi har el men det är inte till salu.

Låt oss sedan göra som elmaffian, låt oss hyra:

"Varm vinterturism i Stockholm".

Hur lever du i utsatthet?

Det är absurt vad som förbereds av dem som har varmvatten, el och mellan 33-40 tusen euro per månad från Europaparlamentet  aktieutdelningslobbyister, som kommer att spekulera på luften, solen, precis som de tog sig tandläkare i metall speculationer och folk friska tänder och de trasiga bör alla avskogas! utan något mått av stöd eller medkänsla för befolkningen.

Energiagenten sa till mig några saker i Stockholm, jag kommer inte att avslöja dem, men det är ett omotiverat brott någon som behöver befolkningen betala 20 gånger mer för sina fartyg och resor och livet av kunglig lyx, med hjälp av politiker lokalbefolkning från europa.

 

https://www.facebook.com/watch?v=773768557262415

 

 

 
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-14 00:05Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Här i Sverige trycks knappt
Sedlar längre? Allt är bara
Elektroniska 1:or & 0:or
Men dagisleken med
Elpriserna fortsätter
En fri marknad
En sjuk marknad
Är vad det är!
När privata människor
Och företag riskerar
"Gå omkull!"


2022-09-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://updatednewslink.com/ghidul-voucherelor-pentru-alimente-ce-fac-beneficiarii-daca-nu-au-primit-tichetele-nu-au-banii-pe-ele-sau-au-pierdut-cardul/?fbclid=IwAR2kQWSGE_I614ZL_gAW4uYWx5gu49zAtqI9SLTnIg6ZEo_Jn1xdLmGHSRU
2022-09-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gud, vilka overkliga tider, problemet är att den tjetjenska ledaren inte vill det! han blev väldigt arg på Putin för att han vill dra sig tillbaka, som han sa, senast den 15 september 2022. och han sa att han tar över ledningen av den ryska armén med 10 tusen soldater för att återta Ukraina. Så Putin är marginaliserad som både tsar och president. Förstår vi vad som faktiskt händer ?


https://www.facebook.com/1Ahmed.Ezzat.Badawy/videos/3368177100166346?idorvanity=711371129295341

2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP