Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som fjärilar

Likt fjärilar fladdrar tankar förbi
eller är det gamar
cirklande kring skärvor
av det som var jag...

En stormande vind
kastar rasande opp
tusen skärvor...
skimrande prismor
av trasig själ.

Bland skimrande skärvor
en spirande knop
som trotsar själens djupaste natt.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion