Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Läs gärna dagens horoskop för måndagen den 12:e


Veckans horoskop

Väduren 20 mars – 19 april
Den gråton måndagen började med stannar tillsammans med regnmoln och någon åskskur fram till fredagen, sen blir det strålande solsken om du går efter SMHI. Men gardera dig prognosens är enbart trolig till 20%. Så för att hålla hoppet vid liv köp en Trisslott din chans att vinna miljoner är 1 på 250 000, väl värt 40 spänn.

Oxen 20 april – 20 maj
Måndagen började med festligt humör och det fortsätter både upp och ned under veckan, ja inte bara det, utan även med snabba svängar och hiskelig fart, men så har du även plankat in på Gröna Lund. Allt kommer gå väl så länge du undviker Dwayne Johnson kopian till vakt och grillkorven då den innehåller salmonella.

Tvillingarna 21 maj – 20 juni
Måndagen började som sagt var tungt, riktigt tungt, ja axelknäckar tungt, men nu när du vet att evighetsdagen berodde på att chefen ständigt drog tillbaka klockan på stämpeluret så har du egna planer för resten av veckan som inkluderar, eter, städskrubb och korta arbetsdagar. Kom bara ihåg att du inte använder för mycket eter när du söver chefen och stoppar in honom i städskrubben.

Kräftan 21 juni – 21 juli
Skämtet du skulle dra på måndagen får du chansen att dra på tisdag, onsdag, torsdag och fredag om du kommer på hur det började det vill säga. Men sörj inte om minnet sviker för till helgen får du höra ett nytt skämt som du kan dra för dina kollegor nästa vecka och den här gången kommer du att skriva ned skämtet på en lapp, som du kommer glömma hemma, men jävlar vilket roligt skämt det är.

Lejonet 22 juli – 22 augusti
Ja, inte blev det någon pizza i måndags istället fick du värma den där grillkorven som legat i fikarummets frys sedan 92. Inte blev smaken bättre av den fisljumna temperaturen från den döende mikrovågsugnen. Men resten av veckan blir desto smakrikare när du blir bjuden på femrätters middag utav en miljardär med privatjet. När? Var? Hur? Det hela förblir ett mysterium men Michelinkocken chokladsufflé blir ett minne för livet.

Jungfrun 23 augusti – 22 september
Värmeknepet du körde med i måndags fungerade ypperligt, ja till och med för bra då chefen insisterade på att du skulle besöka läkare då 42 grader i feber är vansinnigt högt. Du surar hela vägen till vårdcentralen över ditt eget misstag, du skulle ju säga 38, men så kan det gå. Inte blir det bättre av att läkaren endast har en rektaltermometer att tillgå eller att han doftar härsket smör i sitt hår. Nåväl, tisdag, onsdag, torsdag och fredag är du hemma tillsammans med dina pensionerade grannar som kopulerar på finska ”Saatanan perkele kuinka mukavaa!”. Helgen fortgår i veckans spår.

Vågen 23 september – 22 oktober
Det var inte det lättaste att smyga tillbaka ungen du av misstag tog med dig i måndags från dagis som inte var din, dock lyckas du utan att bli sedd. Efter ett snabbt besök på Systemet för att fira din bedrift köper du med dig Take-Away för en lång helg i tevesoffan. Väl hemma ståendes framför kylskåpet slänger du en blick på korten som sitter uppe med kylskåpsmagneter. Helvete! Det var ju ditt systerbarn du skulle hämta på dagis då du i ett svagt ögonblick lovat att vara barnvakt i en vecka medan din syster drog till Grand Canaria. Lilla Lisa 5 år kommer ge dig onda ögat resten av veckan.

Skorpionen 23 oktober – 21 november
För att inte upprepa måndagens bultande öde drar du iväg till en kompis som har en kompis som i sin tur har en kompis som lekt tandläkare sedan barnsben för att gjuta en bettskena. Komihåg att ta med dig vatten då du först kommer få bita i riktigt salt trolldeg och den där Whiskeyn ni kom överens om som betalning. Allt slutar hyfsat väl om du bortser från att silikonet i bettskenan smakar bubbelgum.

Skytten 22 november – 21 december
Du inser att måndagens nattliga kapitel är skit och att du hoppat från dåtid till nutid huller om buller och att grammatiken skulle få din barndoms svenskalärare att skrika ”Du är sämre än ett ruttet äpple!”. Resten av veckan kommer du i tid till jobbet till chefens stora glädje. På fredagen intill stämpeluret längtar du tillbaka till tangentbordet igen. Ge inte upp! Gör ett nytt försök.

Stenbocken 22 december – 20 januari
Löpturen har gett dig ett fläskstort blåmärke på vänster skinka efter att du blev tacklad utav vildsvinssuggan i måndags, men vad gör det, du är nu stolt adoptivmamma till ett sött litet vildsvin som precis som du gillar god mat, reality-såpor och att sova till klockan två på helgen. Veckan går fort då din bästa vän väntar där hemma. Helgen avslutas även den med en rejäl knorr.

Vattumannen 21 januari – 18 februari
Omplåstrad efter måndagens fadäs kommer du hem likt en sårad soldat och ägnar resten av veckan åt att vuxensäkra ditt barns leksaker med hjälp av skumgummi och tejp. Då ditt jobb innebär mycket sittandes blir du sjukskriven och mestadels sängliggande. Till helgen kommer du att få en oväntad gåva då dina arbetskamrater kommer låta ett expressbud leverera ett paket med en gyllene suspensoar.

Fiskarna 19 februari – 19 mars
Dina stämband har gett dig ett sexigt rasp efter måndagens skönsång ”Ooa hela natten, ooa hela dan” dock förändras rösten över veckan och när fredagen kommer låter det som om du rökt hundra cigaretter om dagen i hela ditt liv. Lördag och söndag får du gardera med mobiltelefon och post-it lappar för kommunikation då din röst är helt väck. Det positiva är att du inser att du har en talang för att rita blädderböcker.
Övriga genrer av Skogsråt VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-14 02:09Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsråt
Skogsråt VIP