Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar och drömmar

som en pendang till
alla tankesmedjor
skulle jag vilja grunda
ett drömväveri




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP