Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Från Minsk-kursens hemliga agenda. .."




Minns de massmediala
Tränings-studie dagarna.

Som föll i den staden
för flera år sedan,nu i
ett vällustigt skimmer!

Som äntligen har gett
utdelning!

Och maktens härliga be
-löning i form av nya lagar
o regler kommer att förän
-dra allt till det bättre efter
en bekräftad Valseger

I smyg hurrar hemliga
Underrättelse-tjänster
att det med deras hjälp.

Lyckats att destabilisera
ännu ett demokratiskt
Land med ett populistiskt
Nationalist-parti

Som gapande efter synda
-bockar skriker efter mer
makt att kunna sätta i sig

Dock är kvinnorna ännu
ett problem som man bör
Fundera över hur man
skall få dem att lyda och
göra som man själv vill



Alltid dessa kvinnor som
fått alldeles för mycket
Frihet och på egen hand
börjar tänka i helt egna
felaktigt sjuka feministiska
tankebanor. ..(Pussy-Riot ej
att förglömma)


Nu gäller det verkligen
Att få dom på sin sida

Och tysta ner dom med
Rädslans dolda maktmedel

Säga vad man vill om dom
där
fjärran jäkla invandrarna

Men nog har dom ett rejält
grepp o kontroll över sina
kvinnor.Det har dom!
De där Muselmanerna

Till skillnad mot den
Europeiska världen

Där allt välstånd och
Kulturella värderingar

Börjat rasa sönder i all
den feminism som sprider
sig som ett lössläppt virus
i aningslösa samhällskroppar

Jaa så går det! Alltid dessa
Kvinnor som måste styras

Annars faller ju allt ihop
helt utan regler och lagar

Så det bästa är Nationalism
och rädsla för att kunna skydda
Civilisationen mot en samman
-fallande oregelbar misär!

Det är sannerligen inte lätt
att hålla ihop ett väl-stånd

Men man bör ju försöka
med alla till bruks stående
medel,på olika sätt, när så
mycket ändå står på spel?

(Tillsammans med kärnkraft
och skramlande vapenmakt)









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-14 08:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har alltid hävdat att Sverige började försämras imed yuppienas framfart på 80-talet, nej säger en bekant, det började redan 1921 när kvinnlig rösträtt infriades. Fan trot'.
2022-09-24

    Lena Staaf VIP
Fin satir här! För jag tror inte du tillhör den grupp av män som fruktar kvinnorna.
2022-09-14

  Glitträ VIP
Stackare dig som så måste tuktas!…
Och tänk att männen
döljer sig i sin rädsla som syns på deras beteenden som i mångt som mycket resultat därefter
2022-09-14

  Kungskobran VIP
Undergången är nära
rädda dina nära och kära
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP