Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlamat i tankarna

 

Bleka är mina tankar!

Bleka är mina dikter!

Bleka är mina teckningar!

 

De lever i en ändlös ensamhet!

 

Svartmålade är mina tider!

Svartmålade är mina drömmar!

Svartmålade är mina steg!

 

De lever och bor i en välbevakat BUR

 

Tysta är alla mina dagar!

Tysta är alla mina måltider!

Tysta är alla mina alkohol stunder!

 

Still rör sig min tid

 

Solo lever jag!

Solo pratar jag!

Solo umgås jag!

 

Solo!

Kommer jag att dö

I det främmande landet jag bor i

 

Förlamat blev texten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-09-14 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP