Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntsaker och utfyllnader

Jag omsluts av den annalkande årstiden
Njuter av doften

På Hamngatan i den lilla staden, innan jag blivit viss om allt det andra, var jag lycklig
Och nu, utan att förbise glimtar här och där, i en kall förort till hamnstaden,
Är jag det igen.

Mitt sinne hålls sysselsatt
Mestadels av världsliga ting
Sånt som är viktigt för mig nu
Struntsaker och utfyllnader

Det är ett överflöd av oviktiga problem
Jag aldrig haft turen att ha

Hösten, min favorit tid
Fyller mig med mer hopp
Än någon annan tid




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 95 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-14 10:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker om den lugna, resonerande tonen här, den ger en chans för texten att nå fram och öppna upp för upplevelsen.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten