Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Steg för steg ser man till att begränsa friheten, möjligheterna till kontakt..Man stryper energin så att vi ska ha fullt upp med att få det vardgliga att fungera. När vi fryser tillräckligt kommer räddningen.


Agendan/planen följs planenligt

Det mentala kriget har laddat propagada kanonerna med skräcscener!

De som sitter bakom styrpulpet vet exakt
nästa steg för att skapa makt övertagande och införa den kontroll som gör dig till en pjäs som flyttas till den plats där du ska vara, viljestyrd genom hjärnkontroll/manipulation!

Våga se vad som sker. Stegen mot total kontroll går fort. Energibrist är det som handlar om livsvillkoren!

Fråga dig själv...
Vem/vad är antikrist?


Vägen går genom nätet och du har fastnat i klistret!

*Skrämmas till lydnad/hjärnkontroll*
*Ha medial kontroll
*Avledningar
*Begränsa energin/släcka ner
*Höja avgifter, på livsupphållning
Mat, räntor, el, vatten...
När du nu svälter på flera nivåer kommer
räddningen... Du får inordna dig och lyda överheten så får du tillbaka lagom så att du överlever.

Du måste våga se bortom orden och bilderna samt räkna med tuffa tider!

Maskinen har skapat robotsamhället!
Du går på kommando!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-14 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP