Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oregelbunden

Söker efter en mening
orsaken till viljan att vara
likt en rofylld förening
där jag glömmer min snara.

Går på en igenvuxen stig.
Taggarna river min kind.
Det är mina sinnens krig,
framtid som känns blind.


Jag är totalt oregelbunden,
irrar runt i en grå dimma.
Drömmer om asklunden
där min själ kan simma.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-09-14 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima