Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen of Flies

det är tomt
vad jag ser i dina ögon
längs med din kind
dunsta där din puls
är som starkast

ändå landar en fluga
precis bakom ditt öra
som om den viska något
och du vaknar för ett vingslag
innan den flyger vidare

vackra utemöbler
som i Paris
när gatulyktorna ljus
rinner samman
i din blöta iris


att dra vingarna av en fluga
symboliserar trygghet

men du verkar inte förstå det













Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP