Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson Digital konst - BenGust utifrån foto av Elinor Sörensson


Följespår


En ormvråks
skri färdas
över ljunghedens
öde landsväg

bland vindens
grindar
dansar irrbloss

I natten
på väg med
flämtande ljuskäglor

och en motor
slår takt under
oändlighetens rymd

Knirkande T-ford
rullar så sakteliga
fram över grus
och regnhålor

Lila lädermössa
skymmer förarblick
på span efter
skymningsgåtan

i vilken svaren
har sitt säte

får inte ge tappt
avtryck har lämnats

allt en vandring
i den förres spår




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-14 17:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin dikt som stimulerar tanke, känsla och fantasi.
2022-09-21

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt som sätter igång min fantasi.
2022-09-20

    Lena Staaf VIP
Vacker och stämningsfylld text, förmedlar ödslighet.
2022-09-15

  Susen VIP
En text som väcker fantasin och nyfikenheten. En gåtfullhet och mystik som rullar fram över "grus och regnhålor" Fint!
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP