Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivaren


Övernaturliga upplevelser
i en mörk tid
Den tysta strömmen
där demonen
har övertaget
är mitt öde
Besvärjer könet
som har makten
i mitt inre
och försätter mig
i tvivel
över den magiska
friheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-09-14 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP