Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är med mig - Dikt till pappa #2

Du är med mig - vad som än händer
Jag hör din röst i ”Love me Tender”
När jag går vid Nyhamns stränder.

Du är med mig – i minnenas land
Där jag som barn tog din hand
Och vi gick längs Brissund strand

Du är med mig – Jag var i din vård
Och trots att det är svårt så svårt
Vi skiljas skall vid Väskinde Kyrkogård

Du är med mig - vad som än händer
Och trots att det är så svårt så svårt
Jag tar en dag, en dag i sänder.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-14 20:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten får mig att tänka på hur jag skulle vilja skänka en tanke eller två till 'absents friends', som de gör ibland i Lysekil eller en brittisk film. Texten ville jag skänka tre violer från Flen, samt höja ett glas kallt (kranvatten) för människor som fanns mera då än nu...
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L