Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är det sluttramsat. - 2022


SEGER FÖR ALLAS OLIKA VÄRDE

Nu är det slut med allas lika värde
och allas olika värde får utvidga
gränserna i sin existensiella betyd-
else av utveckling för homo sapiens
artrika metamorfos.

Så Jante go and fuck your self with
China,Russia,Iran,Irak and all the
others in religions and politicial
prison.

.

.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-09-14 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP