Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mina berättelser om Hon


återverkan (Hon)


natten hade varit svår
hon minns inte varför eller hur hon hamnat i källaren
men det var där hon vaknade
bredvid henne låg en tombutelj
och den nötta dagboken från det hon var 10 år
... det hade varit en lycklig tid 




Fri vers av Klint
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint