Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kludd och kladd

så skönt det är att leka
att alls inte behöva vara bra
att stöka till och överraska sig själv

stunden när jag ska äta
ordnar jag en tom plätt
för tallrik och glas

med vänster hand drar jag undan
klister, sax, utklipp
och akvarellblock

med höger hand förs penslarna
vattenskålarna
och färglådorna åt sidan

jag äter njutningsfullt
låter sedan blicken vila
på mina collage

ofta föds så
en ny ide´
eller två

som pensionär har jag tid
att kludda och kladda
ohämmat som ett barn








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-14 22:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Låter som det goda livet!
2022-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om kreativitet och skaparglädje som finns kvar i vuxenlivet.
2022-09-16

  ULJO
Själv är bästa dräng. Sägs det ju.
2022-09-16

    Lena Söderkvist VIP
Befriande. Det märks att du trivs.
2022-09-15

    Lena Staaf VIP
En text som sprider välbehag! Att som pensionär ha tid och lust, och tillåta sig, att skapa. Bejaka lekfullheten.
2022-09-15

  Kungskobran VIP
Det är skönt att vara sig själv
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP