Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skogsfantasi


Den skog som är jag själv
i allt väsentligt
Som inom mej ständigt
huserar

Den skog som ruskar om
och skakar liv
I min slitna mänskokropp

Den är av samma virke
som jag själv ville vara
När jag ser den sträcka
sina grenar
Mot himmelen opp

Då syns den mig
vara lika underskön
som i min skogsfantasi

Så underbart magisk
och helt och hållet fri

Den skog jag vill leva
och verka i




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-15 09:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin liknelse
Se bara upp så du inte blir skogstokig
2022-09-16

  Glitträ VIP
Helhet finner jag här på samklang.
Bra.
2022-09-15

    Lena Staaf VIP
En fin liknelse, människan som träd, som skog.
2022-09-15

  alicja lappalainen VIP
Enhetskänsla.Gillas.
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP