Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Privat foto… Grundtexten från 2009


Plockas äpplen

Refräng:
Du ger mig lusten till att leva lust i att älska lust
till att finnas här idag.
Just i dag så kan jag höra
och här börja göra
se allt gott som kan bli bra.

Idag så lyser solen
blåser vinden
i dag plockas äpplen ner från träet.
Tänk idag att kunna göra
äppelmos
och något röra
dricka, för goda, behag.

Hur än livet växlar
rör sig i skiftning trädet
i skördar år från år. Mer och mindre äpplen grenar
år likt skördar som förstenar; skorv ibland >Men ändå söta frukter bär.

 

Copyright Glitträ 2009



Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Glitträ VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-15 09:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Skulle gärna vilja höra musiken också, härligt annars att du skriver låtar!
2022-09-15

    Lena Söderkvist VIP
Ser en äppelplockare framför mig som provsmakar frukten och rör sig mellan magiska träd. Hösten är underbar och både lik sig och olik sig.
2022-09-15

  Glitträ VIP
Kul att du
tycker det i kulig regndag
Lycka till
Att plocka
Dina
Äpplen
;)
2022-09-15

    Sefarge VIP
Härlig skörde-lyrik
Blev inspirerad
Ska ut o plocka
Ner lite Ingrid
-Marie. Tack
för det!
;)
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP