Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks tråden

Så osynlig

Endå  stark

Lindas  runt 

Spröda handen

Visar hjärtat

Ett tecken

Av varma glimtar

Stormar kommer och  går

Av lycka förälskelse

Kärleks tråden

Finns alltid där

Binder ömt

Två hjärtan

Tillsammans

Utan  synas

Livet ut

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-15 12:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett subtilt och idealistiskt resonemang om kärleken
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP