Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Spring fort

Över marken

Låt stegen

Ta dig ifrån

Det som gjorde ont

Himmel blir  mörk

Springer mot ljuset

Skimrar till

Försvinner bort

Dagen möter glädjen

Solstrålar 

Bryter igenom

Vita moln

Visar sig

Står trygg på marken

Springer inte mer

Går sakta fram

Ingen rädsla mer

Hittat hem




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-15 12:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-09-18

  alicja lappalainen VIP
Trygghetsbehov. Den fjärde nivån på Maslovs behovstrappa.
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP