Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland vet en inte vad en skall tro. Jag tror förstås på 'mera regn', 'sol ibland' samt att 'vintern blir mild'. Det där första kan ha att göra med att jag läser en novell med svenska titeln 'Mirakelmannen' i en samling skri av H. G. Wells, du vet han med


Något litet om ansikten




Herr C har sagt om en annan person, att hade han bara haft en något annan huvudform, mera hår på huvudet, inga glasögon, bara en svag antydan till skägg och mustasch, så hade han varit precis lik hans numera avflyttade granne.

Herr C spelar inte golf. Men nu sedan vad hon nu hette synts till i rutan, har han gått över från ishockey till fotboll, därifrån till biljard o pool, samt som sagt numera till golf.

Herr C hade länge som 'näsa' för ansikten. Men nu sedan han lagt några år bakom sig (nu igen) kommer han plötsligt ihåg vilka han råkat stöta på, under sina resor till Australien.

Herr C är förstjust i mat. Det vill säga andras mat. På restaurang studerar han vad andra har på sina tallrikar. Han ser nyfiket och intensivt på dem innan han beställer 'Italiensk' spaghetti.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-09-28 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP