Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftermiddagsvila


Siesta

Funderingar över staden
Solen värmer på en annan nivå
Tanken känns närvarande och takten mer sävlig
Mina axlar åker ner en halv decimeter över bröstkorgen
och bröstkorgen vidgas några liter till
Kort sagt: detta är medicin för själen




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-09-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP