Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur folk ljuger för sig själva och sin omgivning

Hur folk ljuger för sig själva och sin omgivning
i en slemmig slags godtycklig positivism som inte har någonting med verkligheten att göra.
Hur ensamheten breder ut sig då människor i sin livräddhet pumpar på med en optimism som bara skapar tomhet och förvirring.
Barnet som i sin iskalla förtvivlan och ångest tar tromadol i ett desperat försök att komma undan en ohållbar situation med föräldrar som skräckslagna sitt och spelar bort sina pengar på nätcasinon och dricker billigt lådvin i sina hysteriska försök att stävja kaoset, och till BUP är det kö och kärleken är för längesen stendöd.
Barnet som hoppar framför tåget för att äntligen få ett slut på den obeskrivliga mardrömmen i ett samhälle som bara sviker och ljuger i sin skenhelighet och cynism.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP