Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Digital Epistemologi


Förstenad kärlek

Hennes ögon är som två soldränkta blåbär

Och mitt hjärta är som en skriftad runsten

Där hennes namn står inskrivet med runskrift

I lika starka ordalag som en hård diamant

Min kärlek till henne är förstärkt genom eld

Och vatten, luft och jord till förstenad kärlek

I hud mot hud med hennes kropp ligger vi i dvala

Om natten och vaknar i varandras armar på morgonen

Tätt ihop slingrade matta av nattens älskog

Intill livets slut säger inskriptionen i mitt hjärta

Att vi ska älska varandra i nöd och lust

Blott en människokännare och relationskännare

Kan krypa in under skinnen på vår förstenade kärlek

Och säga oss vad denna mystiska inskription betyder

 

Taleptox Skrev

Den 20220915

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP