Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Du

Varsam omtänksamhet
Ömhetens personlighet
Kärlekens fullkomlighet
Är du.




Fri vers av PFJS
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-15 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS