Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flanerar utan mål

Är det när vi är på väg någonstans som livet har en mening?
Eller lever blott de som flanerar utan mål?
De som ler mot dig.
Hälsar på dig.
Ger dig ord på vägen.
Kanske är det dom som är sända av Gud för att ge oss hopp?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP