Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skyll inte på mig, skyll på ett visst reklamblad ;-)


Pampen

Mel: Om man inte har för stora pretentioner

Han vill ha en hushållsvamp
för han är en jäkla pamp
Hon ska lätta sina kläder, visa tuttar
hon ska ha en heser röst
när hon visar sina bröst
så att husorganet inte längre sluttar

Hon ska gnugga sig mot det
fast hon inte alls har DET
han vill känna hettan sprida sig i kroppen...
hon ska åma som en orm
så att känslan blir enorm
hon ska nafsa lite på den bara toppen

Hon ska värma upp hans säng
det ska inte ske i fläng
hon ska gnida sig mot lakanen och sucka
Men hon ska ej släppa till
det är inte vad han vill
han vill bara iakttaga, sedan jucka

Ty han mår ju allra bäst
när han rider egen häst
för i fantasien råder inga mallar
inga krav att klara av
när han sätter av i trav
galopperar dit hans känsla honom kallar





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-15 17:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Riktigt och viktigt om dekadens när den visar sin rätta kropp! Bra i sin helhet och kraftfullt format med säkra ordval och träffsäkra rim! Det gjorde du bra!
2022-09-21

    Lena Söderkvist VIP
Härlig, slagkraftig, frispråkig rimvers.
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP