Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i april 2021, i en tid av uppbrott.


Ett tyst farväl

Minnen i brand
blir en glöd på horisonten
varje ord du känt
men som aldrig sagts

Du hade vandrat för långt
på en väg som vek från foten
likt den älskare som
hos en annan lagts

Så en morgon försvann du
och allting som du vidrört
blev ett tyst porträtt
du istället bragts




Bunden vers (Rim) av undertecknad.ingen.alls
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undertecknad.ingen.alls