Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå september


En blå september stänger
sommarens dörr

Regnet piskar marken som
aldrig förr

Vattnet forsar i fåror bland
genomgråtna stenar

Utbrända faller löven från
trädets grenar




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-15 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP