Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Den mänskliga naturen kommer förstöra jorden ur ett enda perspektiv….


Vår stund på jorden är minutiös

 

Förödelsen... ... ... 

där människa icke är
minutiös i perspektivet
förödande tillintetgörande
i minutiösa perspektivet 

 

människans natur som är
den osynliga förintelsen... 

 

tidslinjen - skiljelinjen emellan
bevekelsegrund och förnekelsen 
konsekvensernas förintelsemekanism

 

minutiösa perspektivet i just
historiska kontextens kontext
minutiöst minutiös intervall

 

där förlorar jorden - avstrippad
fallen ur sina cyklers exisfärer
kraschlandandande i kaklet med  
människan sittandes i grillen krossad

 

människan är icke mer
ur minutiöst perspektiv 


all tid har sin begränsning
allt har sitt bästföredatum
människan förintar sig själv
allt liv på den blå planeten  
det finns ingen återvändo


tomrum väntar... ... ... 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-21 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP