Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du ska få känna lycka lovade Herren Gud mig härom dagen!


Lyckan!

Känner du löftet

det kommer å går

en ljuv känsla

uppstår......

Fadern är störst

sen sonen å den

ljuvliga hinduguden

Ganesha....

De vägleder å fyller

å jag önskar inget

annat!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-15 23:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint beskriven känsla av trygghet och glädje.
2022-09-16

  Kajan VIP
Vilket fint löfte att erhålla, en stor trygghet vilar däri ! Hoppfull text, att glädjas åt.
2022-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint om att känna förnöjsamhet och livsglädje.
2022-09-16

  Bibbi VIP
Hinduguden avstår jag ifrån.
2022-09-16

  Sparvögat VIP
Ett fint löfte vilar i din tro,
att glädjas åt…
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy