Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa du älskar mig

Du sa du älskar mig
Bakom varje stavelse finns ett svar
Finns alltid två sidor av ett mynt
Om man inte bottnar är det bara att fortsätta att simma




Fri vers av Lidde
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-16 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde